Current track

Title

Artist


Aanstaande zaterdag wordt ‘InsideOut Radio’ officieel geopend met een speciale live uitzending van NetNietLive!

Written by on december 16, 2021

Kijkers van de ComplotConcurrent (op ComplotMedia.nl) waren al een tijdje op de hoogte. En nu is het tijd om dit heugelijke nieuws met de rest van de Wereld te delen: Er is een nieuw onafhankelijk censuur-vrij Nederlands radiostation ‘geboren’, en wij noemen haar InsideOut Radio! (https://insideoutradio.nl )

InsideOut Radio draait nu al een tijdje proef, en vandaag zijn de laatste technische testen met succes afgerond, dus is het tijd om de eerste InsideOut Radio primeur wereldkundig te maken. Aanstaande zaterdag 18 december openen Micky van Leeuwen en Joost van Brakel om 20.00 uur officieel InsideOut Radio, met speciaal voor deze gelegenheid nieuwe NetNietLive LIVE radioshow! Net als in de oude NetNietLive tijden is er ook op InsideOut Radio inmiddels een chat room geopend waar interactief met de shows meegedaan kan worden!

NetNietLive is de bakermat van velen hedendaagse complotshows. NetNietLive trok het (daarvoor gebruikelijke) roestige, stoffige, ietwat saaie en vooral humorloze complotdenken uit het slop, en maakte complotdenken helemaal hip! Vrijgevochten en dwars van enig woke ass gedrag, dat is NetNietLive in een notendop. Geen filters, geen nuances, maar keihard infotainment! Aanstaande zaterdag om 20.00 keren de ‘good old boys’ voor deze speciale gelegenheid terug op InsideOut Radio!

Maar is nog veel meer wat de komende tijd in primeur gaat op InsideOut Radio. InsideOut Radio heeft namelijk als doel om mensen die van binnenuit het onbedwingbare gevoel hebben om radio te willen maken een podium en een platform. Wat jij van binnenuit voelt dat jij wilt maken mag jij bij ons maken! Wat voor formaat show dan ook, en wat voor muziek genres of keuzes dan ook. Bij InsideOut Radio moet jij jezelf zijn, dat is onze enige sollicitatie ‘eis’.

Volgende week woensdag van 21 tot 23 uur gaat de eerste aflevering van ‘Het Hoge Noorden’ met DJ Kosmonoxcide in première. En er zijn nog een aantal shows en programma’s die momenteel zich opmaken voor hun debuut op InsideOut Radio. Houdt de website van InsideOut Radio in de gaten voor deze primeurs en programma’s!

Maar eerst dus aanstaande zaterdag om 20.00 uur de officiële opening met een live uitzending van NetNietLive. Dit zal tegelijkertijd de eerste grote test worden voor InsideOut Radio. Wees er op tijd bij, want het maximum aantal gelijktijdige luisteraars hebben we nog niet meteen heel hoog ingeschaald, vanwege de kosten, en omdat het van te voren onmogelijk in te schatten is hoeveel mensen tegelijkertijd zullen gaan luisteren. Ook zal met deze live uitzending dus voor het eerst de stream zwaar getest gaan worden. We gaan er van uit dat alles goed gaat verlopen. Om niet verrast te zijn van de lay-out van de website is het te adviseren om al een keertje een kijkje te nemen voordat wij zaterdag live gaan. Luister je vanaf een desktop computer, dan zit de ‘play’ button waarmee je de stream opent rechts bovenin de menubalk. Daarnaast zit een button waarmee je een zogenoemde ‘pop-up’ player kan openen, deze pop-up player zal blijven spelen ook als je de website verlaat. Bij tablet en smartphones zitten deze buttons onderin het scherm in een menubalk.

Voor veel meer informatie kijk en luister je dus vanaf nu op InsideOut Radio!

Bij dringende problemen mail je micky@indigorevolution.nl

Veel luisterplezier gewenst!!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Continue reading