Current track

Title

Artist


NetNietLive

met Joost van Brakel en Micky van Leeuwen

Scheduled on

NetNietLive is terug ter ere van de opening van InsideOut Radio!

Joost van Brakel en Micky van Leeuwen begonnen in 2013 met hun wekelijkse podcast NetNietLive waarmee ze iets deden wat nog nooit eerder in Nederland was vertoond. NetNietLive slaagde erin om de complotkunde te verheven tot infotainment van de bovenste plank. Complotdenkers waren vanaf dat moment niet meer de (voor die tijd) gebruikelijke aluhoedjes dragende zichzelf veel te serieus nemende zweefteven, maar werden door deze podcast helemaal hip.


Joost van Brakel en Micky van Leeuwen keren nog een keertje terug met NetNietLive ter ere van de officiële opening van InsideOut Radio! Waarom? Omdat NetNietLive aan de bakermat lag van het huidige InsideOut Radio. Zonder NetNietLive was er nooit complotmedia.nl en nu InsideOut Radio geweest.
NetNietLive liep van 2013 t/m 2018, en vanuit NetNietLive kwam 'de ComplotConcurrent' (te volgen op https://complotmedia.nl) voort. De ComplotConcurrent groeide, na verwijderd te zijn door zo'n beetje alle 'Big Tech' media platformen, in 2021 uit tot het eigen onafhankelijke video platform ComplotMedia.nl, en vanuit daar werd het media netwerk uitgebreid met een eigen onafhankelijk radio platform, InsideOut Radio.

Alleen NetNietLive mag InsideOut Radio dus officieel openen!

Houdt deze website in de gaten voor het hoe en wanneer!

Geïnteresseerd in de oude uitzendingen van NetNietLive (vanaf uitzending 103)? Ga dan naar het NetNietLive YouTube kanaal via deze link.

Read more