Current track

Title

Artist


Wat is InsideOut Radio

InsideOut Radio is een compleet onafhankelijk en censuur vrij radiostation wat niet in hokjes denkt en creatieve radio makende geesten een platform wil geven om hun unieke creatieve kunsten te delen met een steeds groter wordende groep luisteraars.

De naam InsideOut Radio verwijst naar het binnenste buiten keren van onszelf. We zijn en worden voortdurend geïndoctrineerd dat we onszelf als kleurloze eenheidsworsten dienen te gedragen die allemaal dezelfde ‘kunstjes’ doen en/of dezelfde soort programma’s afdraaien om vooral maar in bepaalde sjablonen te passen en niet of nauwelijks op te vallen. “Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg” is een veel voorkomend Nederlands spreekwoord. InsideOut Radio keert die indoctrinatie 180 graden om, InsideOut Radio staat voor creativiteit, jezelf zijn, en je eigen unieke menselijkheid binnenste buiten keren om dat wat jij van binnen bent naar buiten te brengen!

InsideOut Radio draait om co-creatie. Er is geen directie en ook geen eind redacteur, of wie dan ook die bepaalt wat er gedraaid wordt of gezegd mag worden op InsideOut Radio. De enige eis die InsideOut Radio aan haar Dj’s en programmamakers stelt is dat ze zichzelf zijn en datgene maken waarvoor zij echt passie hebben. InsideOut!

InsideOut Radio maakt samen met Indigo Revolution en ComplotMedia.nl deel uit van de IRMG (Indigo Revolution Media Group). De IRMG is geheel sponsor en reclamevrij, dat is de enige manier waarop wij geheel onafhankelijk kunnen blijven. De IRMG draait volledig op de steun van haar luisteraars, lezers en kijkers, en maakt gebruik van het ‘Value for Value’ principe. Luisteraars houden InsideOut Radio draaiende door middel van donaties.

Veel luisterplezier gewenst op InsideOut Radio!